Vali Cerrah, Ellek Beldesi'nde anasınıfı açtı, köy yollarını inceledi

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Ellek Beldesi'nde bir hayırsever iş adamının yaptırdığı anasınıfının açılışını yaptı, grup köy yollarının inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ellek Beldesi Şehit Necmettin Yıldız İlköğretim Okulu bahçesinde, Düziçi Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Siyahoğlu'nun, baba ve annesi 'Abacı Ali-Emine Siyahoğlu' adına yaptırdığı iki derslikli anasınıfının açılışında konuşan Vali Cerrah, Osmaniye'de müstakil anasınıflarından 39'uncusunu açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Göreve başladığı günden bu yana, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla eğitim atağına geçtiklerini vurgulayan Cerrah, "3 tane lise yapıldı. 3'ünün de inşaatı devam ediyor. 8 tane ilköğretim okulu, 39 da anasınıfı yaptırdık. Osmaniye'deki öğrenciler en iyi şartlarda okumalı, çevre vilayetlerin öğrencilerine yetişmeli. Bu okulumuzu yapan hayırsever iş adamımıza çok teşekkür ederiz. Böyle hayırseverlerimiz olduğu müddetçe devlet-millet el ele vererek çok daha modern okullar yapacağımıza, çok daha güzel işler başaracağımıza eminim." dedi.

Hayırsever iş adamı Mehmet Siyahoğlu ise "Sayın Valim, bu fırsatı bize verdiği için, bilhassa teşvik ettiği için babama, anama ne derece faydalı olabildiysem Allah razı olsun, ruhu şad olsun. Annemin de Allah ömrünü uzun etsin." diye konuştu.

Osmaniye Valisi Celalettin Cerah'a ve hayırsever iş adamı Mehmet Siyahoğlu'na eğitime yaptıkları katkılardan dolayı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaket verildi

Ardından, Ellek Belediye Başkanı İshak Yeşildemir'i makamında ziyaret eden Vali Celalettin Cerrah, daha sonra Kumarlı-Karagedik-Selverler-Yazlamazlı Grup Köy Yolu'nda da inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Celalettin Cerrah, toplamı 28 kilometre olan Kumarlı-Karagedik-Selverler-Yazlamazlı Grup Köy Yolu'nun altyapı çalışmalarının devam ettiğini ve en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Cerrah, ?Yol tamamlandığında köylerimiz geniş ve asfalt bir yola kavuşacak. En kısa sürede çalışmaları tamamlayıp köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın rahatça kullanacakları yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber