Gökçek: Kırşehir belediyeleriyle işbirliği yapmaya devam edeceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Kültür Merkezi'nde 7 - 10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2012 Kırşehir Tanıtım Günleri'nin açılışına katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılışta TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan ile çok sayıda bürokrat, Kırşehirli iş adamı ve vatandaş da yer aldı. Açılışta konuşan Gökçek, "Ankaramızdaki Kırşehirlilerin sayısı mübalağasız Kırşehir'den daha çok. Komşu il olması dolayısıyla, her zaman çok konuda Kırşehir'in belediyeleri ile işbirliği yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Burada Kırşehir'in özellikle Ankaralılara tanıtımı konusunda da yapacaklarınız son derece faydalı bir iş. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırşehirli vatandaşlarımızın her zaman emrindedir." dedi.

Yarından itibaren Ankara'da Shopping Fest yani Alışveriş Festivali'nin başlayacağını hatırlatan Gökçek, "Festivalin bu tanıtım günleri ile birleşmiş olması, Kırşehir'in daha da iyi tanınmasına inşallah vesile olacak güzel bir tesadüf olmuş." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber