Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan: Yaz spor okulları marka haline geldi

Adıyaman Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen yaz spor okulların kayıt işlemleri başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dokuzuncu geleneksel yaz spor okulları için 1 Haziran'da başlayan kayıt işlemleri; Adıyaman Belediyespor Tesisleri ve Demokrasi Parkı'nda kurulan stantlarda kabul ediliyor.

Bu yıl dokuzuncusu yapılacak olan yaz spor okulları, basketbol, halkoyunları, güreş, futbol, judo, yüzme, kort tenisi, kalecilik branşlarında yaklaşık 2 buçuk ay sürecek. Okulların tatil olması ile velilerde başlayan çocuklarının boş zaman kaygıları, Adıyaman Belediyesi'nin yaz spor okulları ile verimli hale getiriliyor.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, ?Dokuzuncusunu gerçekleştireceğimiz yaz spor okullarında, sekiz farklı branşta eğitim verilecek. Her biri kendi alanında uzman olan antrenörlerimiz, her yaz boyu geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı güvenli ortamlarda eğitiyorlar. Çocukların hem fizyolojik hem de fiziksel gelişimlerine katkı sağlayıp, gelecekle ilgili bilinçli ve kaliteli sporcular olmaları yönünde çaba harcamaktadırlar. Yaz spor okullarımız vatandaşlarımızın ilgi ve desteği ile ilimizde marka haline gelmiştir. Velilerimiz, bu yaz sezonunda da çocuklarını gönül rahatlığıyla bizlere teslim edebilirler. Yaz spor okullarımızın hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber