Patnos'ta Cumhurbaşkanı Gül'e manili karşılama

Ağrı Patnos'ta büyük bir ilgiyle karşılanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için manili bir pankart asıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Menderes Caddesi'ne asılan pankartta 'Özal'dan sonra düştük dara, Demirel attı bizi nara, Sezer düşürdü ahu zara, siz gelince döndük güllü zara.' yazıyor.

Gül, Patnos'a askeri helikopterle geldi. İlk önce Patnos'taki 3. Jandarma Komando Alay Komutanlığı'ndaki sancak devir teslimini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Gül, ardından halkla buluştu. Uzun süre vatandaşların arasında yürüyen Gül, onlara gül dağıttı. Buluşma anında zaman zaman izdihamlar yaşandı.

Patnos için bir ilk olan Cumhurbaşkanlığı ziyareti, vatandaşları memnun etti. Menderes Caddesi'ni sağlı sollu dolduran vatandaşlar Gül için, 'Türkiye seninle gurur duyuyor' şeklinde slogan attı. Caddeye özel bir dershane tarafından asılan pankartta ise şu ifadeler yer aldı: 'Özal'dan sonra düştük dara, Demirel attı bizi nara, Sezer düşürdü ahu zara, siz gelince döndük güllü zara.'

Gül'ü karşılayan Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, plaket ve ilçede yaptıkları çalışmalarla ilgili brifing dosyası sundu. Gül, ilçeye geldiği askeri helikopterle Ağrı'ya geri döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber