Başkanın maaşı, öğrencilere burs oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2005 11:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli Merkez Gümüşler Beldesi Belediye Başkanı İbrahim Cinkaya, örnek bir davranış sergileyerek maaşını yardıma muhtaç öğrencilere burs olarak veriyor.

Gümüşler Belediyesi, belde sınırları ve mücavir alanı içinde ikamet eden lise ve dengi okullarla yüksek öğrenim kurumlarında okuyan başarılı; ancak maddi imkanları kısıtlı öğrencilere öğrenim yardımında bulunuyor. Gümüşler Belediyesi'nde ilk defa yapılan uygulama belde halkından da takdir gördü. Gümüşler Belediyesi bütçesinden 30 lise ve 10 yüksek öğrenim öğrencisine ayrıca Belediye Başkanı İbrahim Cinkaya'nın da kendi maaşını vermesiyle de 15 yüksek öğrenim öğrencisine yardımda bulunuluyor. Bursların okulların tatile girmesiyle devam ettiği ve yaz okulunun başlamasıyla okullarda kaldığı derslerden öğrenim gören öğrencilere de verilmeye devam ettiği bildirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cinkaya, amaçlarının ülkeye faydalı fertler yetişmesine katkı sağlamak olduğunu, uygulamanın önümüzdeki yıllarda da öğrenci sayısının artırılarak devam edeceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber