Başkan Bulutlar, yaz çalışmalarını denetledi

Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçe genelinde devam eden kurum çalışmalarını yerinde denetledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Palandöken Belediyesi'nin Şehit İsmail Aksu, Ertuğrul Gazi ve Yunus Emre mahallesindeki karo, bordür ve kilit taş çalışmalarını başlattı. 2012 ilkbahar yaz sezonu plan ve programı dahilinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yapılan çalışmaları bizzat yerinde takip ederek bilgi aldı.

Başkan Bulutlar, TEDAŞ, ESKİ ve Türk Telekom'un yer altı çalışmaları tamamlanan semt ve mahallelerde üst yapı çalışmalarını başlattıklarına işaret ederek, "Alt yapı sorunu olmayan mahallelerde karo, bordür, kilit taş ve asfalt çalışmaları yapıyoruz. İlçemizin bazı cadde ve sokakların da devam eden yeraltı çalışmaları ve inşaatlar var. Bu alanlarda, küçük çaplı iyileştirmeler yapıyoruz. İnşaat ve alt yapı çalışmaları bittiği takdirde bu bölgelerde de kalıcı çalışmalar yapacağız bu konuda vatandaşlarımızdan biraz sabırlı olmalarını istiyoruz.? dedi.

"HALKIMIZ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK"

Palandöken ilçesinde yaşayan herkesin belediyenin hizmetlerinden eşit şekilde yararlandığını ifade eden Başkan Bulutlar, "İlçede yaşayan dili, dini, ırkı, zengini ve fakiri kim olursa olsun imkânlar ölçüsünde belediyemiz imkânlarından yararlanacak ve hizmet alacak. Ayrımız gayrımız olmayacak. Bugün veya yarın, halkımız hak ettiği hizmeti mutlaka alacaktır.? diye konuştu.

Belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren Palandöken sakinleri, "İlçemizde olumlu çalışmalar görüyoruz, bu da bizleri sevindiriyor. Bazı aksaklıklar olduğu zaman, bu aksaklıkları da kolaylıkla Belediye Başkanı'na bizzat söyleme fırsatımız oluyor. Çünkü Başkana, her zaman bizzat ziyaret ederek, halk günlerinde veya telefon aracılığıyla ulaşabiliyor ve tüm sıkıntılarımızı ve isteklerimizi iletiyoruz. Başkanımız da sağ olsun zamanında isteklerimizi yerine getiriyor.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber