60 yaşında karne sevinci yaşadılar

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan okuma yazma kursuna katılan yaşları 40 ile 60 arasında değişen 94 kursiyer sertifika sevinci yaşadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun, Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç mülki ve idari amirler yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Kursiyerlere sertifikalarını verirken bir konuşma yapan Kaymakam Abdullah Uçgun, "Okumanın öğrenmenin yaşı yoktur. Bugün kiminiz belki eve gidince çocuklarınızla torunlarınızla karne sevinci yaşayacaksınız. Azimle, hırsla başladığınız bu okuma aşkını çalışarak mücadele ederek daha da geliştirmelisiniz. Hepinize bizlere bu güzel anları yaşattığınız için teşekkür ederim.? dedi.

Okumanın ve öğrenmenin önemine değinen Vali Ali Kolat ise "Her şeyden önce bıkmadan usanmadan sonuna kadar gelerek bugün burada sertifika alacak olmanız her şeyden önemli. Okumanın, yazmanın, öğrenmenin yaşı yoktur, yeter ki sizler gönülden isteyin.? ifadelerini kullandı.

Yaşları 40 ile 60 arasında değişen kursiyerlerin hazırladığı şiir dinletisi davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Kursiyerler kendilerine yardımcı olan, her türlü desteği veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgiç ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber