Merhum kaymakam Develi için hatim duası yapıldı

Adana'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Seyhan Kaymakamı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi için hatim programı düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 22:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köprü Yardımlaşma Derneği'nce organize edilen Reşatbey Mahallesi'ndeki Salih Bosna Camii'ndeki programa Vali Hüseyin Avni Coş da katıldı. Coş, Develi'yi kısa bir süre tanımasına rağmen devlet adamlığını takdirle izlediğini söyledi. Develi'nin birçok hayırlı hizmete imza attığı belirten Coş, programa gösterilen ilgiden dolayı ne kadar sevildiğinin görüldüğünü belirterek merhuma Allah'tan rahmet diledi.

Seyhan Müftüsü Halil Uzun, Adana'da uzun süre kaymakamlık yapan Develi'nin çok sevildiğini anlatarak, onun aziz anısı için Kur'an kurslarında okunan hatimlerinin bağışlandığını dile getirdi.

Köprü Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım ise Develi'yi tanıdığından beri ihtiyaç sahiplerine destek olmak için çalıştığına şahit olduğunu söyledi. Develi'nin kendilerinden gelen her teklifi ?acaba bir kişinin daha elinden tutabilir miyiz? diye baktığını anlatan Yıldırım, ?O'nun her zaman ?ilçemdeki bir kişi açıkta kalırsa bundan ben sorumluyum' dediğini biliyorum. Devlet adamı kişiliği ile sayın Develi her zaman gönlümüzdeki yerini koruyacaktır.? diye konuştu.

Hatim duasına Vali Yardımcısı Yüksel Karadağ, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Muhlis Köse, Maden Tetkik Arama Enstitüsü (MTA) Bölge Müdürü Hasan Yıldız, Seyhan Sağlık Grup Başkanı Dr. Ali Sebük, İtfaiye Müdürü Süleyman Türker de katıldı.

Etkinlik sonrası katılanlara tatlı ikram edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber