Mamak Belediyesi, 500 çocuğu sünnet ettiriyor

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını ücretsiz olarak sünnet ettiren Mamak Belediyesi, bu yıl da 500 çocuğu sünnet ettiriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

17 Haziran'da gerçekleştirilecek toplu sünnet şöleni için kayıtlar devam ederken, çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, Mamak Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü'ne çocukların kimlik fotokopisi ve ikametgah il muhaberiyle başvurabilecek.3 yaşın altındaki çocukların başvuruları kabul edilmeyecek.

Sünnet öncesi kanama testi yapılacak çocukların sünneti Mamak Kültür Merkezi'nde steril bir ortamda uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilecek. Çocuklar toplu cerrahi işlem öncesi Saimekadın Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilecek sünnet şöleninde sanatçılar Sevcan Orhan, Onur Şan ve Ankaralı Yasin ile gönüllerince eğlenecek. Erkekliğe ilk adımı atacak olan çocuklar, Mamak Belediyesi tarafından hediye edilecek sünnet kıyafetleriyle renkli görüntüler sergileyecekler. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, 15 Haziran tarihine kadar, Mamak Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü'ne başvuru yaptırabilecek.

'ÇOCUKLARIMIZA SÜRPRİZLERLE DOLU GÜZEL BİR SÜNNET ŞÖLENİ HAZIRLADIK'

Mamak'ta fiziki değişimin yanı sıra sosyal değişime de büyük önem verdiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 17 Haziran'da gerçekleştirilecek sünnet şölenine sünnet edilen çocukların ailelerin yanı sıra Tüm Mamaklıları da davet etti. Akgül, "Vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını Mamak Belediyesi olarak karşılamaktan son derece mutluyuz. 500 çocuğumuzu ücretsiz sünnet ettirerek onların bu mutlu günlerine ortak olacağız. Minik yavrularımız için muhteşem bir sünnet şöleni hazırladık. Çocuklarımızın bu anlamlı gününde tüm Mamaklıları şölenimize bekliyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber