Eşini iki yerinden bıçakladıktan sonra evi terk etti

Kocaeli'nde alkollü olarak eve gelen Mustafa A. (54), eşi Sultan A.'yı iki yerinden bıçakladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay sonrası evi terk eden şahıs, gece yarısı karakola giderek polise teslim oldu. Kadın ise hastanede tedavi altına alındı.

İddialara göre olay şöyle meydana geldi: Dün akşam alkollü olarak eve gelen Mustafa A., eşi Sultan A.'ya 'Neden sürekli bu evin önünden erkekler geçiyor?' diye bağırdı. Mustafa A.'nın bu sözü üzerine karı-koca arasında tartışma başladı. İkili arasındaki tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan Mustafa A., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşini dizinden ve kalçasından bıçakladı. Şahıs, eşini yaraladıktan sonra evden ayrıldı.

Bağırışlar üzerine eve gelen mahalle sakinleri kadının kanlar içinde yerde yattığını görünce hemen sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaşanan olay sonrasında gece yarısı 03.30 sularında Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Mustafa A., ?Ben karımı bıçakladım? diyerek teslim oldu. Emniyette ifadesi alınan zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber