Risk altındaki evler yıkıldı, yerine yapılan pazar alanı hızla tamamlanıyor

Şahinbey Belediyesi, mağara üzerine yapılan ve çökmelerin yaşandığı Kılınçoğlu Mahallesi'nde risk altında bulunan 32 evin kamulaştırmasını yaparak yıkımlarını gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Binaların yerine yapılına başlanan Kılınçoğlu Semt Pazarı'nın inşaatı ise hızla sürüyor.

Kılınçoğlu Mahallesi'nde yapımı devam eden semt pazarı çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ?Esnafımızın ve vatandaşlarımızın rahat ve modern ortamlarda alışverişlerini yapması için yeni semt pazarları yapıyoruz. Risk altında bulunan 32 evin kamulaştırmasını yaklaşık 2 milyon TL'ye yaptık.? dedi.

Kılınçoğlu Mahallesi'ndeki pazar alanının toplam 4 bin 800 metrekare, altında ise 1600 metrekare otopark alanı olacağını belirten Tahmazoğlu, ?Burada gençlerimizi de düşündük. Tesisimizde ayrıca spor alanı olacak. Böylelikle mahallede oturan vatandaşlarımız buraya gelip rahat bir şekilde pazar alışverişini yapacak ve araçlarını otoparka park edecekler. Haftanın diğer günlerinde ise gençlerimiz pazar alanı içerisinde spor yapacaklar. Pazar alanımızı 3 ay içinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber