Gümüşhane büyük toplantıya hazırlanıyor

Gümüşhane, 'Daha eşit ve adil bir dünya için yanımda ol' temalı toplantılara hazırlanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyelerinin Gümüşhane'ye geleceğini söyledi.

Bölgedeki 6 ilin valisi ve çok sayıda bürokrat ve akademisyenin Gümüşhane'de misafir edileceğini ifade eden Aydın, 29-30 Haziran tarihlerinde yapılacak toplantıyla ilgili bilgi verdi.

Aydın açıklamasında şöyle dedi: ?Komisyon üyesi milletvekilleri ile Kadın hakları konusunda çalışmalar yapan akademisyen ve yetkililerin katılımı ile gerçekleşecek toplantılarda Türkiye'de 'Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamaya yönelik ortamın desteklenmesi ortak programı' kapsamında çalışmalar ve deneyim paylaşımlarında bulunulacak. Toplantıya Gümüşhane, Artvin, Giresun, Ordu, Rize ve Trabzon valileri de katılacak. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek toplantılarda bölgemizdeki süreç ve çalışmalar konusunda detaylı temaslarda bulunularak, hemşehrilerimizin talepleri dinlenecektir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber