POGADER'de görev değişimi

Ankara'nın Polatlı Gazeteciler Derneği (POGADER)'ni olağan genel kurulu yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Derneğin yeni Başkanı Polatlı Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tevfik Emre Efe oldu. 22 yıldır Polatlı Gazeteciler Derneği Başkanlık görevini yürüten Necmi Fırat, görevini Tevfik Emre Efe'ye devretti. Fırat, işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlık görevini bıraktığını söyledi.

Zamanı geldiğinde bırakmasını bilmek gerekli olduğunu vurgulayan Necmi Fırat, "Biz de genç arkadaşlarımızın önünü açmak adına bu kararı aldım. Yerel de gazetecilik yapmak, ulusal gazetecilikten daha zordur. Ben 22 yıl boyunca bu mesleğin tüm zorluklarını yaşadım. Yeni yönetimindeki arkadaşlarım genç ve sahada bire bir çalışına yani gazeteciliği hayat olarak benimsemiş kardeşlerimdir. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

"GAZETECİLER DERNEĞİ İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR"

Görevi devir alan Polatlı Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tevfik Emre Efe, başkanlık görevinin bir bayrak yarışı olduğunu kendilerinin de bu bayrağı yukarıya taşımak için gayret sarf edeceklerini belirtti. Efe, "Şimdi gazeteciler derneği için yeni bir dönem başlıyor. Genç kadro, sahada çalışan gazeteci arkadaşlarımızla birlikte derneğimizi bir noktaya getirme mücadelemizi sürdüreceğiz. Elbette ekonomik sıkıntılar her zaman karşımıza çıkacak ama biz bunları aşmaya gayret göstereceğiz." dedi.

Efe ayrıca, Ankara gazeteciler cemiyeti ile görüşerek ileriki zamanlarda yerel basında görev yapan arkadaşlara, grafik, haber muhabirliği, haber teknikleri, dizgi teknikleri konularında kurs aldıracaklarını sözlerine ekledi.

Polatlı Gazeteciler Derneği Başkanı Tevfik Emre Efe, Necmi Fırat'a, Atatürk'ün Sakarya Savaşı ile özdeşleşmiş "Duatepe'den Bakış" isimli gravür heykeli hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber