Vatandaşlar Emniyet Amiri için veda gecesi düzenledi

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Emniyet Amiri Hasan Uzunay'ın Van'a tayini çıkması sebebiyle ilçe sakinleri tarafından veda gecesi düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 19:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçmişte Pazarlar ilçesinde görev yapan hiçbir daire amiri için vatandaşlar tarafından veda programının düzenlenmediği bildirildi. Pazarlar tarihinde ilk kez vatandaşlar tarafından bir daire amirine veda gecesi düzenlendiği bildirildi.

Pazarlar İlçesinde 3 yıldır görev yapan İlçe Emniyet Amiri Hasan Uzunay için düzenlenen geceye İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, İl Genel Meclis üyesi Celal Çelik, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Selendi caddesinde açık alanda düzenlenen gecede konuşan İlçe Emniyet Amiri Hasan Uzunay, "3 yıldır Pazarlar'da görev yapmaktayım. Bu 3 yılda bir günüm bile kötü geçmedi. Pazarlar ilçe merkezinde, beldelerde ve köylerde yaşayan herkesi sevdim. Burada görev yapmaktan gurur duydum ve gurur duymaya devam edeceğim. Böyle bir programı hazırlayarak bana sürpriz yapan herkese teşekkür ederim" dedi.

Canlı müzik eşliğinde, programa katılanlar gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince

eğlendiler.

Pazarlar İlçe Emniyet Amiri Hasan Uzunay, Temmuz ayı başında Van'da görevine başlayacağı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber