İlçe Milli Eğitim Ar-Ge tarafından üretilen projenin konukları ilçede ağırlandı

Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen ve Ulusal Ajans tarafından kabul gören projenin Kumburgaz Artemiz/ Princess Hotel'de eğitim çalışmalarına Malkara tanıtımı ve gezisiyle devam edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 21:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge'sinin projesinde, ilçede Öğretmen Evinde verilen yemekte bir açıklama yapan Ar-Ge sorumlusu, Balabancık İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Nazif Balcı " Yunanistan'dan 7, Bulgaristan'dan 7, Almanya'dan 7 ve Malkara ekibinden de 9 olmak üzere toplam 30 kişilik öğretmen gurubu projemize katılım sağladılar.

Kumburgaz'da ki eğitim çalışmalarında her ülke kendi kültürü, giysisi, yemekleri, müzikleri ile eğitim çalışmalarına katıldılar.Proje sonunda derlenen oyunların çocuğa nasıl kişilik gelişimi sağlayacağı ortaya çıkarılacak. Kitapçıklar ve Cd hazırlatarak katılımcılara ve

gerekli yerlere ulaştıracağız. Bu ülkeler arasındaki ilişkilere büyük katkı sağlayacaktır."dedi.

Öğretmen Evinde verilen yemek sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç'ın da katıldığı sertifika programında sertifikanın nemine de değinen Ahmet Nazif Balcı " Bu gün burada proje dahilinde ' Youthh

Pass'

sertifikası vereceğiz. Bu sertifika Avrupa ülkelerinde önemli bir sertifikadır. Gençlik Programları Sertifikasıdır. "dedi.

Yapılan Sertifika töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç " Sizleri Malkara'da ağırlamaktan, sizlerle beraber olmaktan, sizlerle birlikte ülkeler arasında değişik ve kopmaz bir bağ sağlayacağımızdan dolayı mutluluk içerisindeyiz. Proje süresinde desteklerinden dolayı Almanya,Bulgaristan ve Yunanistan ortaklarımıza teşekkür ederiz." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç daha sonra Türk-Alman Konseyi Başkanı ve Projenin Almanya ortakları adına Taciddin Yatkın'a, Bulgaristan Ortağı adına Lillia Petkova'ya ve Franziska Lüneburg'a sertifikalarını verdi.

Ulusal Ajansın da destek verdiği proje ortakları daha sonra Kumburgaz'daki çalışmalarına devam etmek üzere Tekirdağ'a hareket etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber