AK Partili Başer: Kandiller, kardeşlik ve dayanışma duygusunu tazeler

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, kandillerin, kardeşlik duygusunu, dayanışma ruhunu, milletçe yaşama duygu birliğini en üst düzeyde tazeleme günleri olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 21:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milletvekili Başer, Müraç Kandili dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajda, kandillerin önemine değindi. Başer, "Bu birlik, beraberlik ruhunu, bu duygu birliğini güçlendirerek geleceğe taşıdığımız takdirde, daha güzel ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağımızdan hiç kuşku duymuyoruz." dedi

Böylesine kutlu ve mübarek gecelerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Başer, "Bu mukaddes gecede ellerimizi açarak bir sevgi yoğunluğu ile güzel ülkemizin, milletimizin ve tüm İslâm aleminin aydınlığa ve refaha kavuşması için bolca dua edelim. Böylesine güzel geceleri, ülke ve millet olarak kucaklaşıp kenetlenmenin, manevi anlamda arınmanın, aydınlık yarınlara el ele birlikte yürümenin güzel ve kaçırılmaz fırsat vesilesi olarak algılayalım. Büyük bir bütünün anlamlı bir parçası olduğumuzu anlayarak elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşalım. Böylece Allah'a karşı kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ve mutluluğu içinde birlik ve beraberlik içerisinde Miraç Kandilini idrak edelim. Bu duygularla Miraç Kandilini sevinçle karşılarken, AK Parti Yozgat Milletvekili olarak tüm Yozgatlılara saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyor, kandilin ülkemize, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber