Vali Coş'tan Adana OSB'ye övgü

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin, sadece bölgenin değil, ülkenin en seçkin kuruluşları arasında bulunduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurulda, oy birliği ile yeniden başkanlığa seçilen OSB Başkanı Bekir Sütcü, Başkan Vekili Osman Oğuz, yönetim kurulu üyesi Vahit Gözek ve denetim kurulu üyesi Hamit Yüzereroğlu Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

Vali Coş, ziyaretteki konuşmasında, OSB'nin, üretim yapan, istihdam sağlayan bir kuruluş olduğunu ve bu kuruluşun her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Adana HSOSB'nin, sadece bölgenin değil, ülkenin en seçkin kuruluşları arasında bulunduğunu vurgulayan Vali Coş, ?'Bu güzel kurumda hizmet veren başta Bekir Sütcü olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini ve çalışanlarını, üretim yapan, istihdam sağlayan tüm sanayicilerimizi kutluyorum.'' diye konuştu.

OSB yönetiminin en yakın mesai arkadaşları olduğunu vurgulayan Vali Coş, bu nedenle sürekli diyalog halinde olduklarını, bölgenin gelişimi için kendilerinden bekleneni en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını bildirdi.

OSB Başkanı Sütcü ise Vali Coş'a genel kurullarına katılımı ve OSB'nin daha iyi noktalara taşınması konusunda verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

OSB yönetimi, ayrıca, Vali Coş'u, Siyaset Dergisi'nin anketinde ''Yılın Valisi'' seçilmesinden dolayı kutladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber