Küçük Erkek Atletizm Takımı, Başkan Alıcık'ı ziyaret etti

Nazilli Özel Aydınlık İlköğretim Okulu, Küçük Erkek Atletizm Takımı, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 07:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

29-30 Mayıs tarihlerinde Eskişehir'de yapılan 'Okullar arası Puanlı Atletizm Türkiye Birinciliği Yarışması'nda Türkiye 3. olan Nazilli Özel Aydınlık İlköğretim Okulu, Küçük Erkek Atletizm Takımı, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti. Türkiye 3. olan gençleri kutlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ziyaret eden öğrencileri tebrik etti.

Küçük Erkek Atletizm takımı öğrencileri ile birlikte Özel Aydınlık İlköğretim Okulu Müdürü Nesim Kotan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Kubus'da ziyarette katıldı. Genç sporcuların başarılarından dolayı memnun olduğunu ifade eden Alıcık, "Çocuklarımızın başarılarını yakından izliyorum. Sporda gösterdiğiniz bu başarı Nazilli'ye gurur vermiştir. Spor hayata hazırlanmada bir araçtır. Öğrencilerin hem sporda hem derslerinde başarılı olmaları bizleri mutlu ediyor. Bu başarı yakalanırken herkesin görevini layıkıyla yaptığı alınan başarılar ile ortadır. Gençlerimiz eğitimlerini kesmeden, hedeflerinden sapmadan sporda başarıya yürüyor. Bu başarıyı takdir ediyor ve destekliyorum. Nazillimize Türkiye 3.lük kupasını getirdiklerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum." dedi.

Küçük Erkek Atletizm Takımı, Başkan Alıcık'ı ziyaretleri sırasında, Nazilli'nin yetiştirdiği milli futbolculardan Serkan Balcı ve Aydın Toscalı ile birlikte fotoğraf çekildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber