LYS yolunda hayatını kaybedenler, son yolculuklarına uğurlandı

Maltepe'de, dün LYS öncesi trafik kazasında hayatını kaybeden sürücü Saim Bilen ile baba-oğul Kenan Çimen ve Recep Çimen son yolculuklarına uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza mağdurlarından geriye bir arkadaşlarının cemiyetinde çekilen görüntüler kaldı.

Arkadaşı Kenan Çimen'in oğlu Recep Çimen'i LYS sınavına yetiştirmeye çalışırken kontrolünü kaybettiği otomobilin Maltepe Köprüsünün ayağına çarpması sonucu hayatını kaybeden Saim Bilen'in cenazesi öğleden sonra Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak helallik için Pendik Kaynarca Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada Bilen'in yakınları ve arkadaşlarından helallik alınmasının ardından cenaze Çamçeşme Merkez Camii'ne götürüldü.

Bilen'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Defnedilmek üzere Kurtköy Mezarlığı'na götürüldü. Aynı kazada hayatını kaybeden baba Kenan Çimen ve 19 yaşındaki oğlu Recep Çimen'in cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morgundan alındıktan sonra defnedilmek üzere memleketleri olan Erzurum'un Çat ilçesine bağlı Ağaköy'üne gönderildi. Baba oğlun cenazelerinin yarın öğle namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

Kenan Çimen ve Saim Bilen arkadaşlardan geriye ise birlikte katıldıkları cemiyette çekilen görüntüleri kaldı. Çevresinde neşeli bir insan olarak tanındığı öğrenilen Çimen'in görüntülerde, davul zurna eşliğinde yöresel halk oyunu oynarken, Saim Bilen'in de oturduğu yerden arkadaşını izlediği görülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber