Fener'e yardım tuzağına dikkat!

Bugün Gazetesi yazarı Engin Verel adına açılan hesapta, 'Fenerbahçe'ye yardım' adı altında para toplandığı ortaya çıktı...

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 11:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İŞTE O YAZI...

Ne Facebook'u ne de Twitter'ı kullanıyorum sevgili okuyucular.

Böyle internet sayfalarını hiç açmadım kimseye de açtırmadım.

Ancak kim ve nerede olduğu belli olmayan (Terbiyeme uygun olmadığı için sadece ahlaksız diyeceğim) biri benim ismimle Facebook sayfası açmış.

Tüm dostlarıma nasıl ulaşabililiyor bunu bilmiyorum. Bu kişi, önce dostlarıma telefonlarının faturalı olup olmadığı soruyormuş, sonra benim adıma telefonumun değiştiğini söylüyormuş.

Karşısındaki insan da bu tuzağa düşerse Fenerbahçe'ye yardım için bir şeyler alınacağını (forma, bilet, yardımlar) bahane ederek para sızdırıyormuş. Hatta parayı aldıktan sonra da terbiyesizce de yorumlar yapıyormuş...

Çoğu dostum da bu kişinin sahtekar olduğunu anladığından beni arayıp durumu iletti. Zaten onlar da gerekeni karşı taraftaki o insanın! anlayacağı dille yazmışlar. Bu kişi karşısındakinden beklemediği cevapları aldığında da kaçıp gidiyormuş.

Ancak dayımın torunu geçen gün beni aradı. Bu tuzağa düşmüş ve 65 lirayı Fenerbahçe'ye katkı olsun diye kandırılarak bu terbiyesize kaptırmış. Tüm dostlarıma hatta olmayanlara da hatırlatmak isterim. Cep telefonumu alındığı günden bu yana hiç değiştirmedim. Kendime hiç Facebook ve Twitter sayfası açmadım açtırmadım.

Ben Engin Verel olarak, kendime gerçek dostlarıma yetiyor ve onlarla istediğim ve istendiğim zaman görüşüyorum. Ayrıca bu yazıyı sayın savcılarımın da dikkate almasını ve bir ihbar yazısı olarak kabul etmelerini belirtmek isterim.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber