Başarılı sporcular cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Avrupa ve Türkiye şampiyonalarında bilek güreşi, tekvando ve karate branşlarında dereceye giren Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını 26 adet cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2012 10:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Avrupa ikincisi olan Mehmet Kaya 8, Üniversitelerarası Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda üçüncü olan Fırat Uzun 5, Okullararası Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda ikinci olan Murat Çıngı 4, üçüncü olan Esma Kaplan 3, Okullararası Türkiye Minikler Karate Şampiyonası'nda üçüncü olan Şehri Gürcüoğlu 3 ve Büyükler Türkiye Şampiyonası açık sıklette üçüncü olan Ünal Polat da 3 adet cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Makamında yapılan törende sporculara tek tek ödüllerini veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bünyesi ve diğer alanlarda sporda başarılı olan sporcuları ödüllendirmek adına mecliste karar aldıklarını söyledi.

Tahmazoğlu, ?Dünya ve Avrupa şampiyonalarında birinci olan sporcularımıza 10, ikinciye 8 ve üçüncüyü ise 6 altınla ödüllendirme kararı aldık. Bunun yanı sıra yine Türkiye'deki müsabakalarda birinciye 5, ikinciye 4 ve üçüncüyü 3 altınla ödüllendirme kararı aldık. Avrupa'da ve Türkiye'deki şampiyonalarda dereceye giren sporcularımıza ödüllerini takdim ettik. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Bu ödüllendirmedeki amacımız başarılı sporcularımızı teşvik etmek ve diğer sporcularımızı ise gayrete sevk ederek onlarında başarılı olmalarını sağlamaktır.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber