Başkan, mahalle mahalle gezip dert dinliyor

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 'Başkan Mahallemizde' projesi kapsamında ilçe halkıyla buluşuyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2012 11:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kısa sürede bütün mahalleleri dolaşan Dündar, 4 mahalleyi bir günde gezerek halkla sohbet etti. Dündar, yaklaşık 6 saat boyunca Ebu İshak, Kayhan, İbrahimpaşa ve Hocaalizade mahallelerini gezdi. Bursa'nın merkezinde yaşanan sorunlarla ilgili muhtarlardan bilgi aldı.

Başkan Dündar'ı karşısında gören vatandaşların kimi arabasını durdurdu selam verdi kimi evinin penceresinden başkana sesini duyurmaya çalıştı. Herkesle sohbet eden Dündar, mahallelerin minik sakinlerini de ihmal etmedi.

Çocuklara topaç dağıtan Dündar, ?Eskiden bilgisayarlar yokken babalarınız bunlarla oynardı.? diyerek miniklere topaçla nasıl oynanacağını da gösterdi. Dündar, oyuncakların yerini hiçbir şeyin tutmayacağını söyleyerek okulların kapanmasıyla birlikte tatile giren çocukların ailelerine seslendi.

Osmangazi'nin eski mahallelerden oluştuğunu söyleyen Dündar, kentsel dönüşüm ve yapılan çalışmalarla birlikte merkezden en uç noktalara kadar her yerin modern ve kaliteli yaşam standartlarına kavuşacağını vurguladı.

Bazı vatandaşlar, Dündar'a çiçek takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber