Viranşehir'de 50 yataklı otel açıldı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde İpekyol Grand Oteli açılışı gerçekleştirildi. Şehir merkezide İpekyol Caddesi üzerinde bulunan otelin açılış törenine Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılışta konuşan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir'in bir şantiyeye döndüğünü belirterek bunun ilçe için çok sevindirici olduğunu, yakın bir zamanda ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi. Kaymakam Muhammed Lütfi Kontan'da Viranşehir'in ekonomik ve tarihi değerlere sahip olduğunu belirterek otelin ilçe turizmine büyük katkı sağlayacağını ümit ettiğini söyledi.

İpekyol Grand Oteli sahibi Zekeriya Genç, 9 aylık bir çalışma sonucunda oteli hazırladıklarını belirterek 50 yatak kapasiteli otelin Viranşehir ilçesindeki büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini kaydetti. Otel işletmecisi Genç otelin yanında cafe ve restaurant ile misafirlerini ağırlamaya hazır olduklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber