Muhtarlara ücretsiz elektrik ve su

Her ay ilçesindeki muhtarlara özel bir gün ayıran Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, bu kez de Bucalı muhtarlarla Gölet alanında bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 19:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın kurmayları ve ilgili müdürlükleri ile tam kadro muhtarları ağırladığı kahvaltıya CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur ve çok sayıda muhtar katıldı. Muhtara yapılan modern çalışma ofisleri ile ilgili bir ilke imza atmaya hazırlanan Başkan Tatı, Buca'da ihtiyaç sahibi muhtarın modern muhtarlık ofisi ihtiyaçlarının tamamlanmasının ardından şimdide ücretsiz elektrik ve su hizmetini hayata geçirecek. Buca'da hizmet veren muhtarların sıkıntılarını ve mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını yakından takip eden Ercan Tatı, muhtarların bu sorununa da kulak vererek ilerleyen günlerde bu hizmeti devreye sokacak.

Başkan Tatı, modern muhtarlık binalarının tamamlanmasının ardından muhtarlara, " Hepinize modern çalışma alanları sağladıktan sonra ortak sorununuz olan elektrik ve sularını biz üstleneceğiz. İlk etapta bunları yapıp daha sonra bilgisayar, telefon gibi birçok kullanım araçlarını ve hatta 24 kişilik muhtarlara tahsis edilecek bir araçta bu dönem ya da bir daha ki dönemde hedeflerimizin arasındadır" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber