Gençler pratik İngilizce eğitimi alıyor

Adıyaman Atatürk Lisesi ve Amerikan Learning Enter Prises Vakfı ile ortaklaşa imzalanan protokol kapsamında 60 genç, pratik İngilizce eğitimi alıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 18:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman Atatürk Lisesi'nin hazırlamış olduğu proje kapsamında Amerika'da üniversite eğitimi alan 4 yabancı öğrenci, 5.5 hafta sürecek olan pratik İngilizce öğreniminde Adıyamanlı gençlere yardımcı olmak amacıyla geldi.

Grubun eğitmeni ve lideri Atatürk Lisesi İngilizce Öğretmeni Serdar Tunç, ?Proje kapsamında Amerika'da eğitim alan 4 genci Adıyamanlı gençlerimize aldıkları dil eğitiminde yardımcı olmaları için getirdik. Onlarla hem spor yapıyor geziyor hem de İngilizce öğrenmeleri için yardımcı oluyorlar. Bugün de burada spor yapmaları ve bu yolla İngilizcelerini geliştirmeleri için Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'na getirdik. Tesis amiri ve personelinin sıcak ilgisi ve alakasıyla çocuklar buraya çok daha çabuk adapte oldular. Bu vesileyle bize salonu tahsis eden Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ve tesis amiri Müslüm Çiçek ve personeline şükranlarımı sunuyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber