Başkent geceleri konserlerle renkleniyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Büyük Ankara Festivali'nde ünlü şarkıcılar Ziynet Sali ile Hadise konser verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyük Ankara Festivali, yine birbirinden ilginç gösteriler, yarışmalar ve farklı aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Gündüzleri Başkentlilere ve şehir dışından gelen konuklarına farklı etkinlikleri bir arada sunan Büyük Ankara Festivali, geceleri de konserlerle dikkat çekiyor. Gün boyu birbirinden farklı ve ilginç yarışmalara, onlara özel gösterilere katılan; kuklalar, masal kahramanları ve cansız heykellerle fotoğraf çektiren çocuklar, AKM alanının neşesi olurken, büyükler de daha güzel bir Ankara için çalışan Büyükşehir Belediyesi birimlerinin tanıtımının yapıldığı çadırlarda gezerek, çalışmalara ilişkin bilgiler alıyorlar. Genç, yaşlı, çocuk her yaştan katılımcının mutlaka ilgisini çekecek bir aktivitenin yer aldığı festivalde, çocuklar için oyun alanları, gençler ve yetişkinler için yarışmalar, ucuz alışveriş imkanı ile eğlenceli gösteriler yer alıyor. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki (Eski Hipodrom Alanı) dev alana kurulu festival sona ereceği 1 Temmuz tarihine kadar, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gündüzleri ayrı geceleri ayrı birbirinden değişik birçok renkli ve heyecanlı aktivite ile konuklarını bekliyor.

Festivalin dördüncü gecesinde iki ünlü şarkıcı sevenleriyle buluştu. Sevdikleri sanatçının konserini dinlemek için günün erken saatlerinden itibaren konser alanına gelen on binerce Başkentliye önce Ziynet Sali konser verdi.

Zeynep Sali'nin ardından, sahneye çıkan Hadise de seslendirdiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkılarını Hipodrom'da kurulan konser alanında her yaştan hayranıyla birlikte seslendiren Hadise Türkçe ve İngilizce parçalardan oluşan birbirinden hareketli ve popüler şarkılarını Başkentliler için söyledi. Sevenleri tarafından gördüğü ilgi karşısında duygularını gizleyemeyen Hadise, "Allah bu seyirciyi nazarlardan saklasın." dedi. Konserlerin ardından gece havai fişek gösterileri ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber