Bahçelievler'de patlayıcı aramalarına yeniden başlandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bomba imha uzmanı ekipler, Bahçelievler Ömür Kavşağı'nda boş bir arazide silah ve bomba aramalarına tekrar başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 11:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ulaştığı bilgiler üzerine dün sabah erken saatlerde Bahçelievler Ömür Kavşağı'nda bulunan boş bir arazide gün boyu patlayıcı, mühimmat ve silah araması yapılmıştı. Dün yapılan ancak herhangi bir maddeye rastlanılmayan çalışmalar, bu sabah yeniden başladı. Bomba imha uzmanı ekipler, dün arama yapılan alanının yanında bulunan eski bir fabrikaya ait bahçede çalışma başlattı. Ekipler, dedektörlerle arama başlatarak sinyal aldıkları noktaları işaretledi.

Aramaların Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı operasyon sonucu gözaltına alınan 2 terör örgütü üyesinin üzerinden çıkan ve İstanbul'da belirli yerleri gösteren patlayıcı madde ve mühimmat krokileri üzerine başlatıldığı öğrenilmişti. Gözaltındaki 2 kişinin, Kuzey Irak'tan Türkiye'ye yasa dışı yollardan girdikleri ve İstanbul'a gitmeye çalıştıkları tespit edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber