Bayburt Adliyesi ve Emniyetinde görev değişimi

Bayburt Adliyesi ve Emniyetinde görev değişimi gerçekleşti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 11:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzun zamandır Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten İlhan Ocak, Asliye Hukuk Hakimi Havva Yakar, Asliye Ceza Hakimi Ertan Demirci. Cumhuriyet Savcısı Bayram Yakar ve İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı Bayburt'ta görev sürelerini tamamlayarak Bayburt'a veda ettiler.

Vali Hasan İpek tarafından Bayburt Konağında düzenlenen veda yemeğine Bayburt Bürokrasisin yanı sıra, Konferans için ilimize gelen Türk Kızılay'ı Genel Başkanlığı Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, eşi ve torunu da katıldı.

Yemek sonrası kısa bir konuşma Yapan Vali Hasan İpek; ?Bir arkadaşım ?yollardan başka bir yeri, ayak izlerinden başka eseri olmayan devlet memuruyuz? demişti. Şimdi biz gideriz hizmetimizi yaparız, ama sonuçta mukadder olan yeni yerlere gitmek, yeni hizmetler yapmaktır. Bayburt'tan ayrılacak olan arkadaşlarımızda gittikleri yerlerde hizmetleri en iyi şekilde yapacaklardır. Tüm arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun. Burada bulunanlar arasında en fazla tayin gören benimdir. 20. Tayin yerim olarak buraya geldim. Gittiğim her yerin hepsinde iyi şeyler yapma fırsatım oldu. Sizlerde burada yaptığınız gibi gittiğiniz yerlerde inşallah iyi şeyler yapacaksınız. Hepinize hayırlı uğurlu olsun, ailece hepinize mutluluklar diliyorum. Bizleri ve Bayburt'u unutmayın? diye konuştu.

Vali İpek, çalışmalardan dolayı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'ya Bayburt taşından yapılmış, birer adet mini Bayburt Saat kulesi hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber