Gazilere anlamlı ziyaret

Elbistan Askerlik Şubesi Başkanı Teğmen Uğur İnce, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şahit Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Şubesi'ni ziyaret ederek, Başkan Ubeydullah Erbilen ve dernek üyesi gazilerle bir süre sohbet etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 11:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazilerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen İnce, şehitlik ve gazilik mertebesinin önemine işaret etti. Teğmen İnce,?Yine memleket hizmetinde yaralanarak gazilik rütbesine erişenler de bizler için aynı özelliğe sahiptir. Görevini cansiperane bir şekilde ifa etmekte olan Mehmetçiğimiz ve onların arkasında dağlar gibi duran aileleri bizim en kıymetli varlıklarımızdır. Dolayısıyla onlara yapılacak her yardımı boynumuzun borcu bilerek, bu sorumluluğu yerine getiriyoruz. Devletimizin varlığı için canını feda eden şehitlerin yakınlarına, gazilerine sahip çıkmak bizlerin en öncelikli konularından biridir. Şehit ve gazi yakınlarımıza desteğimiz asla azalmayacak, çoğalarak devam edecektir.? ifadelerini kullandı.

Teğmen İnce, ayrıca görevine yeni başlayan dernek başkanı Erbilen'e de başarılar diledi ve anı defterini imzaladı. Ziyaretin kendileri için anlamlı olduğunu belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şahit Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Şube Başkanı Ubeydullah Erbilen de bu tür ziyaretlerin, kendilerinin yalnız olmadığının en önemli göstergesi olduğunu kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber