İkinci şans verdi canıyla ödedi...

Bursa'da kocasının öldürdüğü Büşra Özer dayaktan bıkıp boşanmak istedi ama kızı için vazgeçti.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 07:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın Karacabey ilçesinde ayrı yaşadığı eşi tarafından sokak ortasında annesiyle birlikte öldürülen Büşra Özer, şiddette maruz kalmasına rağmen eşine ikinci bir şans tanıdı ancak bunu canıyla ödedi. Büşra ve Savaş Özer, 7 yıl önce birbirlerini severek evlendi. Ancak Savaş Özer bir süre sonra, çocuğunun annesi Özer'e şiddet uygulamaya başladı. Büşra Özer de 3 yıl önce, dayakçı eşinden boşanmak için dava açtı. Bir süre sonra da ailelerin araya girmesi ve kızı Sudenaz'ı düşünerek boşanma davasından vazgeçti ve eşine ikinci bir şans verdi. Fakat yeniden şiddet görmeye başladı.

ÖLÜM TEHDİDİ

İnşaatlarda boyacılık yapan Savaş Özer iddiaya göre maddi imkânsızlıkları bahane ederek eşini dövüyordu. Aynı kâbusu tekrar yaşamaya başlayan Büşra Özer bir kez daha boşanmaya karar verdi. 2 ay önce eşini terk ederek baba evine dönen genç kadın ikinci kez boşanma davası açtı. Ancak Savaş Özer eşini ölümle tehdit etmeye başladı. Polise başvuran genç kadın, kaymakamlık tarafından Bursa'daki kadın sığınma evine yerleştirildi. Fakat Nazmiye ve Şahin Cece çifti, Büşra'yı Karacabey'deki evlerine getirdi.

CEZA TEBLİĞ EDİLEMEDEN...

Önceki gün alışveriş yapmak için dışarı çıkan Büşra Özer ve annesi Nazmiye Cece, Savaş Özer tarafından öldürüldü. Eşi ve kayınvalidesini öldüren Savaş Özer daha sonra da intihar etti. Kızı ve eşi öldürülen Şahin Cece, devletin kendilerini koruyamadığını öne sürdü. Bu arada Savaş Özer'e mahkeme tarafından '6 ay evden uzaklaştırma' cezası verildiği ve de cezanın olay günü tebliğ edileceği öğrenildi. Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban ise "Bir şüphe duyduklarında veya bir yere gideceklerinde talepleri olması halinde koruma yapılacaktı. Ancak pazara giderken herhangi bir koruma talebinde bulunmamışlar" bilgisini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber