Esnaf ve sanatkarlara kredi desteği

Bartın'da esnaf ve sanatkarlara uygun koşullarda kredi desteği sağlanması için protokol imzalandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 01:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akbank Şube Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, esnaf ve sanatkarlar odaları birliklerine bağlı üyelerin ticari faaliyetlerine destek olmak amacıyla, ülke genelinde işbirlikleri başlatıldığı belirtildi.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sabri Tutum ve Akbank Batı Karadeniz Bölge Ticari ve KOBİ Satış Yönetimi Müdürü Mustafa Kemal Abacı tarafından protokol imzalandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İmzalanan protokolle birlik üyeleri 'Esnaf Destek Paketi' kapsamında 100 bin liraya kadar özel vade ve faiz avantajlarıyla esnaf destek kredisi kullanabilecek. Esnaf Destek Kredisi'nden yararlananlar, 3 ay boyunca Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT işlemlerini ve 10 adet çek tahsilatlarını ücretsiz gerçekleştirebiliyor. Ayrıca Akbank POS hizmetlerini de kullanmaya başlayan müşteriler, herhangi bir masraf ödemeden sadece esnafa özel belirlenen yüzde 1 komisyondan yararlanabiliyor. Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri, aidat ödemelerini de Akbank şubelerinden ya da hesaplarından verecekleri otomatik ödeme talimatı ile gerçekleştirebilecek."

Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş

Yayıncı: Nurhan Çorlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber