Suç örgütü operasyonunda yakalanan 13 kişi adliyeye sevk edildi

Adana'da yağma, tehdit, darp, dolandırıcılık, uyuşturucu satışı, iş yerine ateş açılması, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma olaylarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişi, adli mercilere sevk edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Organize Suçlar Bürosu ekipleri, şikâyetler üzerine Ö.Y.'nin çevresinde topladığı kişilerle organize bir suç örgütü yapılanması içerisine girdiğini belirledi.

Polis, Adana ve İzmir'de yaptığı eş zamanlı operasyonla örgüt elebaşı Ö.Y. ile D.Ç., F.D., M.Ş., M.D., S.U., Y.A., E.H.S., Ö.S., F.B.U., K.Y. S.U. ve İ.P.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi A.D.'nin kardeşi F.D.'nin de olduğu öğrenildi.

Yakalanan kişilerin ev, işyeri ve araçlarındaki aramalarda, 3 ruhsatsız tabanca, 6 şarjör, 160 fişek, 3 senet, dizüstü bilgisayar, 17 farklı kişiye ait tapu senedi fotokopisi, resmi senet fotokopisi, taşınmaz mal satış vaadi sözleşmesi ve vekâletname evrakı, M.P.'ye ait otoparkın Z.A.'ya satıldığını gösteren protokol ele geçirildi.

Emniyette ifadesi alınan 13 kişi adli mercilere sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber