Sulama kanalında kaybolan dayı ile yeğeninin cesedi bulundu

Malatya'da sulama kanalına düşen otomobilden akıntıya kapılarak kaybolan 32 yaşındaki Fedai Yalınkaya ile 11 yaşındaki Nazlıcan İlhan'ın cesetlerine ulaşıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tatil için İzmir'den memleketleri Malatya'nın Yazıhan ilçesi Palancı mezrasına giden İlhan ailesi ile akrabaları Fedai Yalınkaya'nın içinde bulunduğu otomobil, dün Tomolar mezrasında sulama kanalına düşmüştü. Sürücü Murat İlhan ile eşi Mukaddes İlhan, köylülerin yardımıyla sudan çıkarılmış, araçta bulunan 11 yaşındaki Nazlıcan, otomobilin camından düşerek akıntıya kapılmıştı.

Bölgede dün akşamdan bu yana umutla sürdürülen çalışmalarda üzüntü verici bir sonuca ulaştı. Arama kurtarma ekipleri, gece saatlerinde Fedai Yalınkaya'nın bugün de 11 yaşındaki Nazlıcan'ın cesedine sulama kanalının kapalı bölümünün 40 metre içinde ulaştı.

Dayı ve yeğenin cesetleri Malatya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Acı olay aile yakınları üzüntüye boğdu. Nazlıcan'nın babası Murat İlhan fenalık geçirirken anne Mukaddes İlhan, gelecek sevindirici bir haber ümidiyle arama kurtarma çalışmalarını yakından takip etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber