Kandıra'da yollar asfaltlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra'da yol çalışmaları yapıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 11:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kefken ve Kerpe bölgeleri ile Kandıra merkez ve bazı grup köy yollarında parke ve asfalt uygulamaları gerçekleşiyor. Kerpe ve Kefken'de parke çalışmaları devam ederken merkezde yollar elden geçirilerek asfaltlanıyor.

Çalışmalar kapsamında Kerpe'de 5 bin metrekare parke uygulaması ile bir kilometre yol yapıldı. Kefken'de yapılan çalışmalarda ise toplam 9 kilometre uzunluğundaki yol bölümüne 60 bin metrekare parke kaplandı. Kandıra merkezde de 22 Nisan Caddesi, İnönü Caddesi, İstiklal Caddesi, Kızak Caddesi, Albay Caddesi, Milli Egemenlik Caddesi, Battalgazi Caddesi ve Ağva-İstanbul caddeleri asfaltlanıyor.

STABİLİZASYON VE YOL GENİŞLETME

Kurtyeri ve Kumcağız'da ise taş duvar imalatı yapılacak. Karaağaç ile Pınardüzü köylerinde 2 bin 800 metrelik yolun stabilizasyonu gerçekleşecek. Öğünce, Sedefsungur ve Karapınar köyleri grup yollarında genişletme çalışması yapılacak. Mevcut yol 8 metre genişliğe getirilerek rahat ulaşım sağlanacak. Kaymaz ve Araman köyleri arasında 4 kilometre yol yapılacaktır. Araman yoluna ayrıca V kanal uygulanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber