Spor dernekleri Muratpaşa Belediyesi'ni ziyaret etti

Antalya Futbol Dostları Derneği, Antalya Futbol Adamları Derneği ve Kent Konseyi Gençlik Spor Komisyonu üyeleri Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Evcilmen'e ?Türk Hakemleri Almanağı? hediye eden Antalya Futbol Dostları Derneği Başkanı Emin Bülent Uğur, ?Geçtiğimiz dönem, Muratpaşa Belediyesi'nin desteği ve işbirliği ile spor adına, Antalya futbolu adına çok güzel çalışmalar yapıldı. Ücretsiz futbol okullarından yetenekli ve başarılı sporcular yetişti. Tüm dernek üyelerimiz bu çalışmalarda gönüllü görev aldı. Hiçbir isteğimizi geri çevirmeyen Başkan Evcilmen'e içten teşekkür ediyor, bu dönemde yoğunlaşmak istediğimiz kaleci eğitimlerine desteğini bekliyoruz.? diye konuştu.

Kent Konseyi Gençlik Spor Komisyonu Başkanı Recep Şengün de Muratpaşa Belediyesi'nin bu yıl ücretsiz düzenlediği Yaz Spor Merkezleri için Başkan Evcilmen'i kutladı. Başkan Evcilmen de, ?Geçmişte birlikte spor yaptığım arkadaşlarla, bugün kentimizde amatör sporların gelişimi adına birçok projede işbirliği içindeyiz. Elbette olanaklarımız ölçüsünde amatör sporlara, sporun alt yapısına desteğimiz sürecek.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber