Çukurova Oğuz Boyları Derneği yönetimi, Vali Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti

Çukurova Oğuz Boyları Derneği Başkanı Mehmet Demir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 13:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Görüşmede, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Demir'den bilgi alan Vali Coş, ülkenin geleceğinin teminatı çocukların ve gençlerin, ecdadını tanıyan, tarihini bilen insanlar olarak yetişmelerinin istikbaldeki başarıları için büyük bir teminat olacağını söyledi.

Bilginin kuvvet olduğunu aktaran Vali Coş şöyle devam etti: ?Doğru bilgi sahibi olursanız, o bilgiyi yerinde ve zamanında kullanabilme becerisine sahip olursanız, şer güçlerini yenebilme, onların size karşı planlarını, entrikalarını boşa çıkarabilme, amaçlarına ulaşmalarına engel olma imkanını sağlarsınız. Bu manada yaptığınız eğitim çalışmalarının önemli olduğuna inanıyorum. Bu çalışmaların her geçen gün daha geniş uygulanması, özellikle gençlerin bu çalışmalardan nasiplenmeleri en büyük temennimdir. Sizleri, böyle önemli ve son derece faydalı işler yaptığınız için tebrik ediyorum.? dedi.

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Mehmet Demir, Çukurova Yörük Türkmen ve Hıdrellez Şöleni'ne katkılarından dolayı Vali Hüseyin Avni Coş'a bir plaket takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber