Kenan Yazıcı ve oğulları yol yorgunluklarının kurbanı oldu

Samsun'da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden kapıcı Kenan Yazıcı ve iki oğlunun yol yorgunu oldukları için derin bir uykuya daldıkları, bu yüzden gece eve dolan suyu fark edemedikleri belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sel felaketinde iki oğlu ile birlikte hayatını kaybeden Kenan Yazıcı(42) şiddetli geçimsizlik sonrası eşinden 2 yıl önce boşandı. Baba Yazıcı, çocuklarına çok düşkün olduğu için velayetlerini annesine vermedi. Bir daha evlenmeyi düşünmeyen ve çocuklarına hem annelik hem de babalık yapan Kenan Yazıcı ile 16 yaşındaki oğlu Mücahit ile 10 yaşındaki Bedirhan'ı ölüm ayırdı.

Kenan Yazıcı hayatını kaybettiği TOKİ Konutları'nın karşısında bulunan Yeşilova Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazında oldukça bitkin olduğu gözlenen Kenan Yazıcı'nın babasını Samsun Valisi Hüseyin Aksoy teselli etmeye çalıştı.

YOL YORGUNLUĞU SONLARI OLDU

'Kenan Yazıcı ve oğullarının nasıl oldu da uyanamadılar?' yönündeki sorunun cevabını akrabaları verdi. Olayı duyunca inanamadıklarını belirten Kenan Yazıcı'nın akrabalarından Yener Gediz o gece yaşananları şöyle anlattı: ?Çalıştığı apartman yöneticisinden birkaç günlüğüne izin alan Kenan Yazıcı, çocuklarıyla birlikte memleketi Trabzon'un Sürmene ilçesindeki köyüne gitti. Kenan Yazıcı, burada yaptırdığı evin eksik kısımlarını tamamlayarak Samsun'a olayın olduğu gece geri döndü. Yoldan gelen baba, çocuklarıyla birlikte aynı mahallede oturan annesinin evine gitti. Burada çay içip sohbet eden Kenan Yazıcı, yorgun olduklarını, duş alıp uyumak için kendi evine gitmek istediğini annesine söyledi. Rahmetlinin annesi ise oğluna adeta yalvararak 'Oğlum gitme, yağmur yağıyor ıslanırsınız, çocuklar da perişan olur, bu gece burada kalın' demesine rağmen Kenan Yazıcı rahat bir uyku uyumak için evine gitmek için yola çıktı. Evine geldikten sonra çocuklarıyla birlikte duş alıp uykuya dalan Yazıcı ailesi, yol yorgunu olduklarından dolayı eve dolan suyu fark edemedi.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber