Karayollarındaki çukurlar kazaya davetiye çıkarıyor

Karayollarındaki çukurların doldurulmaması kazaya davetiye çıkarırken, yollardaki yüzlerce çukur adeta mayın tarlasını andırıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 10:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Balotu, Karağıl ve Yazbaşı köylerinin karayollarında günde 20'yi aşkın otomobil, çukurlar yüzünden kaza tehlikesi atlatıyor.

Muş'un Bulanık ilçesinden Balotu Köyü'ne dönmek isterken, kullandığı aracın tekerinin patladığını belirten Zeki Emre, lastiğin, yolda bulunan kasisler yüzünden zarar gördüğünü anlattı. Emre, kasis ve çukurlar yüzünden sıkıntıda olduklarını belirterek, Karayolları yetkililerinin soruna çözüm bulmasını istedi.

Gündüz saatlerinde Bulanık'tan gezi amacıyla Çobendere Köyü'ne gitmek isteyen Adnan Doğru ise "Çukurlar olduğundan dolayı sıfır lastiklerimiz patlıyor. Sürekli lastik değiştiriyoruz. Kazalar da bu çukurlar yüzünden oluyor. Çukurdan kaçmak isteyen ya şarampole devriliyor ya da aracı kaza yapıyor." ifadesini kullandı.

Konu ile ilgili görüşleri alınan 116. Karayolları Şube Şefi Vekili Fehmi Altundaş ise şunları ifade etti: ?Şikayetlerden haberimiz var, vatandaşlar bizi arıyor ama çetin bir kış geçirdik, 400 km yol ağımız var, yetişemiyoruz, ölmesek bir hafta sonra çukurlu yolları tamir edeceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber