Kayıp Alman turistin çocukları: Annemiz yaralı olarak ormanda olabilir

Antalya'nın Alanya ilçesinde 7 arkadaşıyla birlikte Alara Çayı'nda rafting yaparken botlarının alabora olması sonucu kaybolduğu belirtilen Alman turistin, kurtularak ormanda olabileceği ifade edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 19:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Önceki gün Okurcalar beldesinde bulunan Alara Çayı'nda rafting yaparken botlarının alabora olması sonucu kayıplara karışan Kerstin Kramer'in kızı Kati Kühl (31) ile oğlu Morvin Kramer (17) Antalya'da Avukat Deniz Yıldırım aracılığıyla annelerinin bulunması için kayıp ilanı verdi. Koti Kühl (30) ile oğlu Morvin Kramer (18)'in de anneleri ile birlikte rafting yaparken kurtulduğunu aktaran Avukat Yıldırım, çocuklarının annelerinin ?yaralı bir şekilde kurtularak ormanda olabileceğini' düşündüğünü kaydetti.

Ülkesine dönen çocuklarının kazada alabora olan botu ilk olarak kılavuzun terk ettiğini söylediğini aktaran Avukat Yıldırım, "Gerekli güvenlik önlemlerini almadığı gerekçesiyle acenteyi sorumlu tutuyorlar. Olay daha çok yeni olduğu için dava aşamasına gelmedik. Çocukları annelerinin sağ olabileceği umudunu taşıyor. Jandarma ve arama kurtarma ekipleri ile temas kuruyoruz. Ailesi, Kerstin Kramer'in sağ olabileceğini ve ormanlık alanda bulunabileceğini düşünüyor. Şu anda tek temennimiz turistin bulunması. Bulanların mutlaka Jandarma'ya bilgi vermesini istiyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber