Müsteşar Habip Soluk Yıldızeli'nde incelemelerde bulundu

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk, Yıldızeli'ne gelerek bir takım incelemelerde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 08:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldızeli ilçesine gelen Soluk, beraberindeki heyetle birlikte Yüksek Hızlı Tren inşaatı alanlarında yapılan çalışmaları denetledi. Yıldızeli'nde yapılacak olan Yüksek Hızlı Tren İstasyonu'nun kurulacağı yerde incelemelerde bulunan Müsteşar Soluk, yol boyu yapılan menfezleri ve diğer çalışmalara da bakarak Yıldızeli'nden Yavu Beldesi'ne geçti. Yavu beldesinde yol kenarında bulunan durak çalışmasını ve belde merkeziyle bağlantı sağlanan köprüde yapılan bakım ve onarım çalışmalarını inceleyen Müsteşar Soluk çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada yapılan incelemelerin ardından Aşağı Ekecik köyü yakınlarında yapılması planlanan kavşak hakkında vatandaşların taleplerini dinleyen Soluk, yapılması planlanan kavşağın en uygun biçimde nereye yapılması gerekiyorsa oraya yapılmasını dile getirdi. Yapılan incelemelerin ardından Müsteşar Habip Soluk ve beraberindeki heyet ilçeden ayrıldı.

Soluk'un incelemelerinde Yıldızeli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Belediye Başkanı Selim Baş, belde belediye başkanları, Ak Parti İlçe Başkanı Zahit Doğan ve Yüksek Hızlı Tren İnşaatı yetkilileri hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber