Isparta'da yangın

Isparta'da kullanılmayan 2 katlı ahşap ev tamamen yandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 10:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurtuluş Mahallesi Vanlı Sokak'ta İsmet Çınar'a ait kullanılmayan 2 katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri, bir halı yıkama fabrikasının depo olarak kullandığı ahşap eve de sıçrayıp büyüyen yangına müdahale etti. Mahallede toplanan vatandaşlar, panik içinde yangının söndürülmesini izledi.

Yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alınabilen yangın sonucunda 2 katlı ahşap ev tamamen yanarken halı yıkama fabrikasının depo kısmında da maddi hasar meydana geldi. Yangının söndürülmesinin ardından ev, çökme tehlikesi nedeniyle belediyeye ait iş makineleri tarafından yıkıldı.

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Halil Açar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangını 5 itfaiye aracı, 6 arazöz ve 25 personelle müdahale ederek yaklaşık 2 saatte kontrol altına aldıklarını söyledi.

Evde kimsenin bulunmamasının sevindirici olduğunu vurgulayan Açar,

"Yangının mahalledeki diğer evlere sıçramadan söndürülmesi için ekiplerimiz büyük çaba gösterdi. Evlerin ahşap olması nedeniyle ayrıştırma işlemi gerçekleştirdik. Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından iş makineleri ile yangının enkazını kaldıracağız" dedi.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayıncı: Güç Gönel

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber