Uzman Çavuş yolda bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde görevli Uzman Çavuş Mustafa Güntürk, yolda yürürken bulduğu ve içinde 140 euro, 100 dolar ve 5 kredi kartı bulunan cüzdanı, yapılan araştırmalar sonucu sahibine teslim etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 11:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

4'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı Kazım Karabekir Kışlası'nda görevli Tankçı Uzman Çavuş Mustafa Güntürk, dün yürüyerek göreve giderken Keşan-Mecidiye yolu üzerindeki Keşan Ticaret Borsası önünde yerde cüzdan buldu. Cüzdanı yanına alan Güntürk, birliğine giderek durumu komutanlarına bildirdi. Bunun üzerine cüzdan sahibinin bulanabilmesi için durum Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirildi. Jandarma ekipleri de cüzdandaki kredi kartı bilgilerinden yola çıkarak bankalardan yardım istedi ve cüzdan sahibi 32 yaşındaki Faysal Mutlu'ya ulaşıldı.

İstanbul'da yaşayan ve tatil yapmak için Keşan'a bağlı Erikli Sahili'ne gittiği öğrenilen Mutlu, kısa süre sonra Keşan'a geldi ve cüzdanını Uzman Çavuş Mustafa Güntürk'ün elinden teslim aldı.

Güntürk'e teşekkür eden Mutlu, "Erikli Sahili'ne giderken bir süre cüzdanın bulunduğu yerde durmuştum. Demek ki bu esnada cüzdanımı düşürmüşüm. Komutanımıza duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Mustafa Güntürk ise cüzdanı sahibine teslim ettiği için mutlu olduğunu söyledi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber