Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı'dan stratejik planlama sunumu

Marmara Belediyeler Birliği, Ürdünlü yerel yöneticilere Şehir Kalkınma Stratejileri ve Stratejik Planlama Çalıştayı düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yurt dışından katılımcıların da olduğu çalıştayda Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da sunum yaptı.

Marmara Belediyeler Birliği (MBB), Ürdün'den gelen yerel yöneticilere Şehir Kalkınma Stratejileri ve Stratejik Planlama Çalıştayı düzenledi. Şişli Holiday Inn Oteli'nde düzenlenen programda Birlik Başkanvekili, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, belediyenin stratejik yönetim uygulamalarına ilişkin bir sunum yaptı.

Programa Başkan Çağırıcı'nın yanı sıra, Ürdün Belediye İşleri Bakanı Maher Hamdi Abu Alsamen, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Başkurt ve Ürdün Belediye İşleri Bakanlığı Şehir Kalkınma Stratejileri Direktörü Saleh Jaradat katıldı.

Yabancı katılımcılara İstanbul, Bağcılar ve Marmara Belediyeler Birliği hakkında bilgiler veren Başkan Çağırıcı, stratejik planın önemine değindi. Kurumun gelişim hedeflerinin stratejik planla belirlendiğini anlatan Çağırıcı, ?Stratejik plan hedeflere ulaşmada izlenecek stratejileri ortaya koyan ve kuruma vizyon kazandıran bir plandır? dedi.

Program kapsamında Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Mustafa Kemal İşler de sunum yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber