Cinayet zanlısı avukat gözaltına alındı

GÖZTEPE'de Zeyrek otomotiv'in sahibi Sami Zeyrek(52)'in ölümü oğlu Selami Zeyrek(22)'in yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırı olayının faili avukat Malik Z.(37) Polis tarafından yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 01:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

4 milyon liralık bir borç yüzünden meydana geldiği öğrenilen saldırının ardından ifade vermeyen Malik Z. Adliyeye sevk edildi.

Göztepe, Merdivenköy mahallesi, Hızır bey sokak üzerinde bulunan Zeyrek Otomotiv'te 15 Haziran 2012 tarihinde meydana gelen olayda işyerine gelen bir kişi tabancayla çevreye ateş açmıştı. Olayda Sami Zeyrek hayatını kaybederken oğlu Selami Zeyrek ağır yaralanmıştı. Saldırgan olaydan sonra kaçmıştı.

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada 4 milyon liralık bir alacak verecek yüzünden meydana gelen olayın failinin Avukat Malik Z. olduğu tespit edilmişti. Görgü tanıkları tarafından resminden teşhis edilen Malik Z.'yi yakalamak için polis bir çok operasyon düzenledi. Önceki gün Maltepe'de bir eve baskın yapan polis Malik Z.'yi yakalandı. Cinayet Büro Amirliğine getirilen Malik Z. Hakkında mahkeme tarafından yakalama kararı çıkarıldığı için ifade vermedi. Poliste işlemleri tamamlanan Malik Z. Adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber