İzmir'de cep telefonu hırsızlığı

İzmir'in Bornova ilçesinde bir teknik servis dükkanına müşteri kılığında giren kadın, 18 yaşındaki dükkan çalışanı gencin bir anlık dalgınlığından faydalanarak masanın üzerinde duran cep telefonunu çaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 10:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, teknik servis dükkanına müşteri kılığında giren Nuran Ü. (47) isimli şahıs, dükkanda önce çalışan çocuğu şaşırtmak için bir şeyler sordu. Çalışan gençten su isteyen kadın, gencin istediği suyu getirmek için dükkanın arka tarafına gittiği sırada el çabukluğuyla masada duran telefonu poşete attı.

Bornova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri tarafından incelenen olayda, polis ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelinin kimliğini tespit ederken, daha önce 2 hırsızlık kaydı olan kadını eşgal bilgilerinden yakalandığı öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından telefonu polis ekipleri tarafından teslim edilen dükkan çalışanı Mert Kızıldemir (18), "Ben kadın gittikten sonra zaten şüphelenmiştim. Polis ağabeylerimiz sağolsunlar telefonumu geri getirdiler. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber