Etimesgut'ta Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni 30 bin kişiyi buluşturdu

Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni 30 bin kişiyi buluşturdu. Şölende Başkan Demirel 750 çocuğun kirvesi oldu, 20 çiftin nikahını kıydı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 15:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şölenin sonunda İbrahim Erkal sahne aldı.

Piyade Mahallesi Pazar yerinde düzenlenen şölene Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve eşi İlknur Demirel, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Ali Metin, nikahları kıyılan 20 çift ile sünnet olan 750 çocuk ve ailelerinin yanı sıra 30 bin Etimesgutlu katıldı.

Sahneye ilk olarak mahalli sanatçı Mehmet Demirtaş çıktı. Şölenin finalinde sahne alan İbrahim Erkal, nostaljik şarkılarıyla 30 bin kişiye müzik ziyafeti sundu. Başkan Demirel vatandaşlarla birlikte halay çekti. Erkal, sünnet çocuklarıyla ve engellilerle yakından ilgilendi, onların yanına gelerek sohbet etti. Başkan Demirel, konser sonunda sanatçılara teşekkür plaketi takdim etti. Demirel burada yaptığı konuşmada, şöleni daha önce 23 Haziran'da yapmayı planladıklarını ancak, şehitler nedeniyle ertelediklerini hatırlatarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Demirel, 6 büyük yatırımdan Atakent Sosyal Tesisleriyle Tuğra Parkı'nı hizmete açtıklarını söyledi. Demirel, "İlçemiz hizmet ve yatırımlarımızla büyüyor, gelişiyor, güzelleşiyor. Festival Alanı, Kongre ve Kültür Merkezi, Kent Konseyi Binası ve Eryaman Kapalı Yüzme Havuzu ile Spor Tesislerimizin yapımı hızla devam ediyor. İnşallah önümüzdeki aylarda bunları da hep beraber hizmete açacağız." dedi.

Eti-Park İş Merkezi'ni hastane yapılmak üzere Sağlık Bakanlığı'na tahsis ettiklerini vurgulayan Demirel, bu hizmetin Etimesgut'a kazandırılmasında emeği geçen tüm kurum ve kişilere ayrı ayrı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber