Camiler Ramazan'a hazırlanıyor

Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla Malatya kent merkezinde bulunan 153 camide genel temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2012 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Belediyesi'ne bağlı Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Münür Özpolat, yaklaşan Ramazan bayramı öncesi ibadethanelerde temizlik çalışması başlattıklarını belirtti. Özpolat, ?Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın talimatı doğrultusunda şehir merkezindeki camilerimizin temizliğini yapıyoruz. Ramazan ayının başlayacağı bu günlerde Malatyalı hemşerilerimizin ibadetlerini temiz bir ortamda yapmaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her yıl Ramazan ayı öncesi geleneksel olarak camilerimizin temizliğini yapmaktayız. Malatya merkezde toplam 153 camimiz bulunmaktadır. Bu camilerimizin temizlik ve ilaçlama işlemleri organizeli bir şekilde yapılmaktadır. Yapılan bu temizlik ve ilaçlama çalışması sonucu vatandaşlarımız Ramazan ayında daha temiz ve ferah bir ortamda ibadet edebilecek.? dedi.

Camilerin her noktasının özenle temizlendiğini anlatan Özpolat, ?Bu uygulamamızı her yıl olduğu gibi bu yıl da merkeze bağlı tüm mahalle camilerinin lavabo ve tuvaletlerinin temizlenmesi, cami içerisindeki halıların deterjanla yıkanması, temizlenmesi, ilaçlamasını gerçekleştiriyoruz. Camilerimizin yarıdan fazlasının temizliği tamamlandı, kalan kısmını ise en kısa zamanda tamamlayacağız. Bu vesile ile şimdiden bu mübarek ayın tüm Müslümanlara hayırlar ve bereketler getirmesini diliyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber