Niğde 4. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri başlıyor

Niğde Belediyesi, ramazan ayı etkinliklerine bu yıl dördüncüsüyle devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

4. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri adı altındaki programlar, 20 Temmuz 2012 Cuma günü teravih namazından sonra başlıyor. 12 Ağustos'a kadar sürecek etkinlikler, Şahinali Mahallesi eski terminal alanında yapılacak.

Kur'ân okuma dünya Birincisi Ali Tel ve Mısır birincisi Alper Kanderun'un tilavetiyle başlayacak etkinliklerde 21 Temmuz Cumartesi Eşref Ziya Terzi özgün müzik konseri, 27 Temmuz Cuma Burhan Çaçan Türk Halk Müziği konseri, 28 Temmuz 2012 Cumartesi Orhan Çakmak Türk Halk Müziği konseri, 3 Ağustos Cuma Sedat Uçan, Celalettin Ada ve Fatih Soylu Türk Tasavvuf Müziği konseri, 4 Ağustos Cumartesi Bedia Akartük Türk Halk Müziği konseri, 10 Ağustos Cuma İbrahim Sadri şiir dinletisi, 11 Ağustos Cumartesi Mustafa Durmuş ve Recep Aslan Tasavvuf Müziği konseri ve sema mukabelesi, 12 Ağustos Pazar Fatih Kısaparmak özgün müzik konseri yer alacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, girişin ücretsiz olduğu etkinliklere herkesi davet etti. Akdoğan, ?Hemşehrilerimize toplam dokuz gün, ramazanın ruhuna aykırı düşmeyecek şekilde etkinlik yapacağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber