Göksun'da 'kayıp yabancı kadın gazeteci' alarmı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde yapılan festivale katılan yabancı gazeteci, kaldığı köy misafirhanesinde bulunamayınca bölgede kapsamlı bir arama çalışması başlatıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; Göksun ilçesinde organize edilen; ?Doğu Akdeniz Kafkas Kültür Festivali' kapsamında düzenlenen kapanış programına katılmak üzere kente gelen Kafkas kökenli kadın gazeteci Marihanna Mapnahh Avecobha (45), dün geceki kapanış etkinliğinin ardından konaklamak için Salyan-Küçüksu Köyü'ndeki misafirhaneye yerleşti. Avecobha'nın da bulunduğu grup, bu sabah saatlerinde Kahramanmaraş'a geri dönmek için hazırlıklara başladı. Avecobha'nın odasında bulamayan, çevredeki aramaları da sonuç vermeyen ekip arkadaşları, bu durumu şüpheli buldu ve kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerine durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma, köylülerin de yardımıyla bölgede eğitimli köpekler ile birlikte aranmaya başlandı. Bölgede gerçekleştirilen kapsamlı bir arama çalışması devam ederken, köylülerden gelen bir haberle söz konusu çalışmalar durduruldu. Kayıp gazeteci Avecobha'nın, Salyan-Küçüksu köyleri arasındaki yolda bulunduğu kaydedildi. Marihanna Mapnahh Avecobha'nın, köyü gezmek için sabah erken saatlerde dışarı çıktığı, ancak duyduğu köpek seslerinden korkup, bir ağaca sığındığı bilgisine ulaşıldı. Üzerinde herhangi bir darp ya da yara izi bulunmayan Avecobha'nın sağlık durumunun da iyi olduğu, psikolojik destek almak için de Göksun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber