Hırsız turist, suçüstü yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Kosovalı turistin çantasını çalan Kanadalı turist, özel güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Saray Mahallesi Damlataş Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kosova uyruklu turist İvan Prlincevic, içerisinde bir adet el kamerası bulunan çantasını şezlonga koyarak denize girdi. Bir süre sonra Kanada uyruklu turist Pouyan Izadi K. (29), kameranın bulunduğu şezlonga oturarak etrafına bakınmaya başladı. Turistin hareketlerinden şüphelenen plajın güvenlik görevlileri Pouyan İzadi K.'yı izlemeye başladı. Güvenlik görevlileri çantayı alarak hızla koşan Pouyan İzadi K.'yı kısa süren kovalamcanın ardından yakaladılar.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekibine teslim edilen Pouyan İzadi K.'nın üzerinde yapılan aramada ise, 5 paket halinde toplam 4 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Çalınan çanta ve kamerası İvan Prlincevic'e teslim edilirken, Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Pouyan İzadi K. ifadesi alınmak üzere Saray Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olaya tanık olan plaj görevlisi Hasan Poyraz, "Turisti orada otururken gördüm. Burada neden oturuyorsun dediğimde, 'Arkadaşlarım yüzüyor ben de onları bekliyorum' dedi. Ben inanmayarak beklemeye başladım. Bu sırada şezlongdaki çantayı alarak kaçtı. Kaçan turisti gören özel güvenlik görevlileri ise kovalamaca sonucu onu yakaladılar " dedi.

Çalınan çantasına kavuşan İvan Prlincevic ise, "Denizde yüzüyordum. Denizden çıktığımda ise çantam yerinde yoktu. Çalındığını plajda çalışanları söyledi. Şimdi ise geldim ve çantamı teslim aldım" dedi.

Pouyan İzadi K.'nın sorgusu sürerken, kaldığı otel odasında ise arama yapılacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber